Juletid

Tiden bara springer iväg. Om 4 dagar är det julafton. Konstigt det känns. Snart har detta år också bara sprungit iväg. Men detta har varit ett fantastiskt år. Tackar till största del min hund för det.

Just nu håller jag på att städa lite här hemma. Här blir så smutsigt och jag kan inte förstå varför.. Dessutom har jag beställt nytt körkort. Fan på tiden att jag gjorde det. Det är så jobbigt att springa runt med passet på sig hela tiden.

Snart kommer Fassan och hämtar mig. Då ska jag hem där och packa in lite julklappar och lämna resväskan.


Hemma

Landade i fredags eftermiddag efter en lång flygresa. Blev upphämtad av Linus pappa och självklart lilla Tindra. Det var knappt att jag mindes hur hon såg ut. Min fina bästis!

Nu är vi då alltså hemma. Det känns sådär men ändå helt okej. Åkt på en förkylning men annars inget.

Igår storhandlade vi och köpte julgran. Åh vad fint vi har det här hemma nu. Är så himla nöjd med allt. Men det är tur att jag inte gjort klart skänken jag tänkte få in för då hade vi inte fått plats med vår enorma julgran. För ja, den är enorm. Säkert 2,5 meter hög. I like!

Idag blir det Malmö och julklapps shopping. Får se vad vi hittar. Men nu ska jag upp och hoppa och fixa lite frukost. Jag ställer fortfarande om till svensk tid, sakta men säkert.