38 Dagar

..tills vi sitter på planet till Thailand.


Söndag

Live från sängen..


Sömnlös i Skåne

Okej, nu mår jag dåligt. Ryckte in och jobbade 17-23.30 idag. Ångrar jag bittert nu. Eller så är det kanske träningen igår jag ångrar. Min hals mår inte bra i alla fall. Och nu har jag problem att somna, igen. Och idag har jag inte ens blundat efter att klockan slog 9. Jag måste ta tag i mina sömnlösa nätter.


Torsdag

Än så länge känns det inte som världens största misstag att ha tränat. Mår faktiskt riktigt bra och somnade i tid som jag hoppats på. Mitt största problem just nu är att min dator inte fungerar. Det känns inte allt för kul. Det är tur att vi har iPaden så man alltid slipper använda mobilen.

Nu måste jag sätta in all disk i maskinen. Fullt i både kök och sovrum. Fick order från b-friend att fixa det till han kom hem. Bäst att göra som han säger.


Sjuk

Varit sjuk i flera dagar. Sovit. Mycket på dagen och inget på natten. Fick för mig att träna idag. Får se imorgon hur stort det misstaget var.


Orange


Tidig morgon

Har försökt att ladda upp inlägg sedan i måndags eftermiddag ed hjälp av appen. Men det verkar inte fungera med bilder.

Vad gör jag uppe nu? Hostade så mycket att jag inte riktigt fick luft. Tog en hosttablett och är nu bättre. Men innan jag somnar om ska jag bara ut med Tindra. Linus är sjukling idag så jag får ta morgonrundan.


Godmorgon

Uppe i tid idag. Allt för att jag ska ta mig till Apoteket så fort det öppnar och köpa hostmedicin. Jag bara hostar hela tiden. Får dock ligga här en stund till innan där är öppet nere. Kanske skulle äta lite frukost? Överväger att göra det.


60 dagar


Mc D hund

Igår åt jag och Linus bakismat. Mc Donalds två dagar i rad. Illa! Dessutom hittade Tindra en ny favorit rätt. Cheesburgare.


Söndag

Idag mår jag fortsatt dåligt. Ska ta mig hem till mina föräldrar och fixa hostmedicin. Måste se till att bli frisk. Orkar inte vara sjuk nu. Så denna dag ska jag tillbringa i sängen och i soffan. Men först måste väl Tindra ut en sväng.


Vilken kväll

Det var så sjukt roligt fram till jag mådde dåligt. Det var faktiskt inte av drickat utan jag mådde dåligt bara. Inatt när jag kom hem behövde jag bara lägga mig i sängen innan jag somnade. Tror inte ens att jag hann lägga huvudet på huvudkudden innan jag sov. Idag vaknar jag upp med ömmande bihålor, hosta, täppt i näsan, frossa och huvudvärk. Sist nämnda kan ju vara från igår. Låter det vara osagt till senare. Så idag säger jag det; jag hade hellre vaknat upp med bakfylla idag än detta!