Never again

I skrivande stund sitter jag och skriver på mitt arbete som ska vara inne i morgon klockan 12.00. Varför är jag alltid ute i sista minuten? Ska dessutom sägas att jag inte ens har all litteratur så Linus får låna nu när han är i skolan och ta med hem till mig. Herregud. Att jag aldrig lär mig!

Up and go

Om 30 minuter blir jag upplockad för att åka till klubben och käka frukost och sen ska vi vidare och spela match. Nerverna ligger utanpå.. Som vanligt. Men det är bra när dem gör det.

Mest redo för idag är vi nog alla ändå för lagfest. Det är något speciellt med det. Lagfester blir alltid så jävla bra.

Nu ska jag väcka min man och sen ska jag gå ut med hunden.
Godmorgon!


nervös

 
Godmorgon!
Nu har vi lite morgonmys vid matbordet. Frukost och mys med hunden. Kvalitetstid utan dess like. Gäller att vara effektiv. 
Nu börjar jag bli nervös inför morgondagen. Sista matchen spelas och det vore fint att avsluta med en vinst. Nu under hösten har vi en förlust och under hela serien har vi förlorat tre matcher. Det känns helt sjukt. Vi har gjort en helt jävla sjukt bra säsong i år. Vi förtjänar att gå upp. Synd bara att där är tre andra lag som också är så sjukt jävla bra som oss. Nästa år, nästa år, säger jag bara! 
Oavsett hur det går imorgon så har vi en lagfest att se fram emot. Jag vet hur lagfester brukar sluta. Inte bra. Och imorgon ska inte bli något undantag. 
Först ska denna fredag gå åt till att följa med sambon in i Malmö. Under tiden han går i skolan så ska jag ta en runda i staden. För vissa går ju inte i skolan på en hel vecka. Ja ja ja, vissa har lyx, andra inte. Sluta gnälla! haha. 
 
Nu ska jag sänka ett par mackor innan dagen tar fart. 

den lilla svarta - check!

 
Jag kan ha gjort världens bästa klipp idag. Igår satt jag och kollade på denna klänning. 449 riksdaler kostade den. Tyckte att det kändes mycket och avvaktade lite. Tänkte på det. Fick syn på klänningen hos Joanna Fingal och bestämde mig för att köpa den. Klickade in på Bubbelroom och hittade den.. för 199 kronor. TAGET! Nu väntar jag på att den ska trilla ner i min brevlåda. Tror att detta är den perfekta "den lilla svarta". Kommer användas flitigt till diverse galna skor. Tror jag kan se det framför mig med mina lime gröna sandaler till sommaren om inget annat. I höst använder jag den med en mysig stickad kofta över eller rent av en skinnjacka och ett par svarta skor. Helsvart är aldrig fel! 

MacBook Air

Överlycklig. 
Nu sitter jag här med min nya MacBook Air. Lyckan är total. Har dock inte lärt mig den riktigt än och känner att jag behöver bekanta mig betydligt mycket mer med den. Men som jag längtat efter att få hem den! 
Bara för att jag tillbringar mycket tid vid datorn nu när jag börjat skolan så ska jag försöka att skriva av mig här ibland. Det kan vara nyttigt tror jag. Inte intressant för er, men desstu bättre för mig. 
 
Hoppas i alla fall att där är någon stackare som tittar in här och läser de få inlägg som hamnar här och handlar om allt mellan himmel och jord.