Tindra 1 år

Idag är ingen vanlig dag, för det är Tindras födelsedag. Hurra, hurra, hurra!


Sjuk vovve

Idag är en jobbig dag. Jag måste tvätta och samtidigt ha koll på Tindra. Hon har svårt för att andas och få en massa anfall så det låter som att hon inte riktigt får luft. Jag kan inte ens gå ut med henne för hon får bara en massa anfall. Så jag får bära ut henne och sätta henne på gräset så hon kissar och bajsar och sen bära in henne igen. Men fina lilla Tindra. Det är jobbigt att ha det så här. Tur att vi ska till vet klockan 15 idag. Jag har ju en del misstankar vad det kan vara så då hoppas jag på antibiotika. Men det är jobbigt att åka bort när man vet hur hon mår. Men mina föräldrar kommer ta väl han om henne, det vet jag! För nu är det bara 2 dagar kvar innan vi åker. Resfeber, jadå. Värsta är att vi inte ens börjar packa eller någonting. Känner bara stressen lite. Det är ändå en hel del som ska ner i väskan. Aja, nu ska jag njuta av min mysiga Tindra som bara vill sova.


Inomhus

Vad ont jag har i rygg och ben. Insane! Men så är det alltid efter cup. Nu är ju äntligen TA cupen spelad. Gick inte alls som jag hoppades på. Två förluster och en vinst. Fick dessutom tryckt in ett mål. Men hade hoppats på några fler. Så jag är inte helt nöjd. Fast sen å andra sidan så är det rätt svårt att vinna mot ett div 2 lag och ett div 3 lag. Vi ska ju inte göra det. Så är det bara. Men första matchen bjöd vi i alla fall upp till match. Andra la vi oss platt fall och fick många mål i baken. Sista matchen skulle vi vinna bara. Inte ens chans att jag hade gått med på att förlora den. Hade varit pinsamt. Dock hade det inte gjort något om fler mål hade gjorts från vår sida. 2 mål på 3 matcher är inte bra inomhus. Tur att jag inte spelar fler inomhuscuper detta år. Men håller tummarna när laget spelar om en vecka. Själv ligger jag på stranden då med en mojito i handen. Bara 4 dagar kvar nu!


Vaken

Då är det lördag idag. Linus och Tindra somnade runt 23 tiden igår och ligger fortfarande och sover. Jag själv somnade betydligt senare och vaknade för en halv timme sen. Jag tänkte att jag skulle gå ut och gå med vovvevov nu och sen köra upp till södan och se TA. Det är viktiga grejer det. Sen ska jag måla. Orh vad jag hoppas att det blir bra. Det ska vara klart innan vi åker. Så är det bara. När vi kommer hem ska jag bara sätta in julgranen och sen ska här vara juligt och fint. Jag gillar julen!!!!


6

Nu är det inte ens en vecka kvar längre. Nu är det bara 6 dagar kvar innan vi drar. Men det är mest en massa längtan från min sida. Har inte så mycket att ta itu med som min fina sambo har. Han är bäst som klarar av att både jobba heltid och gå i skolan. Min fina älskling! Du om någon förtjänar två veckors semester.

Mitt schema ser ut som följande:
Fredag: träna fotboll och träna gym (mest för att få duscha ordentligt då vi har stopp i duschen)
Lördag: måla min skänk.
Söndag: spela cup.
Måndag: lämna fassans bil och träna.
Tisdag: välja kakel till badrummet och träna på gymmet. Och tvätta. Men det ser jag inte fram emot.
Onsdag: packa och stryka. Träna fotboll.
Torsdag: vid 11 tiden lämnar vi Trelleborg för att ta flyget från Sturup 13.20.

Som ni ser kunde jag haft mer att göra. Men så är ju inte fallet så jag får stå ut och gå och längta en massa bara. Först och främst är det ju cupen jag ska se fram emot och sen rullar det förhoppningsvis bara på. Ska försöka att träna så mycket som möjligt de här 6 dagarna som är kvar. Men framför allt ska jag vara med Tindra så mycket som möjligt. Min fina vovve ska få långa promenader i skogen. Kanske kan klämma in en härlig promenad på lördag i bokskogen eller något. Tror aldrig jag får med mig Linus på det. Men det finns säkert någon som vill.

Nu tror jag det börjar bli dags för sängen. Har lite svårt för att sova bara men får väl släcka ner och sluta mina ögon.
God natt!


White

Tiden rullar på. Idag är det 14 dagar kvar.

Igår såg vi breaking dawn. Jag är väl inte helt nöjd med filmen. Boken är faktiskt mycket bättre. Det hände liksom inget. Det var som en lång händelselös dag som spelades om på vita duken. La märket till under filmens gång att Bella blivit mycket snyggare i denna filmen än de andra 3. Kul för henne liksom. Tänk på oss stackare som inte blir det. Jag ska inbilla mig att jag är snyggast i världen. Som jag tyckte när jag var 15.

Puss och hej.


16

Whoop, whoop!
Taggar Thailand enormt nu. Bara 16 dagar kvar innan vi befinner oss i värmen. Eftersom jag har så lite att göra om dagarna så har jag börjat skriva en packlista in i minsta detalj. Men denna gången ska jag inte få med mig en massa onödiga kläder som jag ändå inte använder. Ska se till att ha plats över till lite saker till hemresan. Typ några (väldigt många!) Converse.