120131 - 10:32

Vilken helg det varit.
I lördags var det halv åtta hos mig (eller ja, det var ju hos Ralle och Frida). Sista och avslutande kvällen. Vi vann inte, för det gjorde R&F. Kul för er liksom, haha. Så nu ska de bli bjudna på bio och mat av oss andra. Kvällen slutade i inget mindre än Köpenhamn för fyra av oss. två (eller egentligen en) kunde inte ta sig dit pga för mycket intag av alkohol. Lätt hänt! Det var kul där inne i alla fall. Dock en väldig massa väntan kändes det som för att kunna ta tåget in där. Inte värt att göra samma sak om två veckor tjejer. Vi kan vänta till det blir varmt istället så det inte gör något om man måste stå på perongen och vänta i 50 minuter.

Vi kom hem ca 6.30 på morgonen. Somnade 7.00 och vaknade ca 08.30. Vilken morgon! Men söndagen var rätt förstörd ändå.

Det är synd att jag inte orkar gå upp och hämta kameran så jag kan lägga in lite bilder. Det kanske kommer senare idag. Nu får ni nöja er med en bild från vår halv åtta.


120127 - 11:53


När min första riktiga lön kommer, är dessa det första jag ska spendera pengar på.

120127 - 10:28

Godmorgon!

Har dragit på mig en förkylning. Känns inte alls speciellt roligt. Nyser och snörvlar. Hoppas det inte blir någon långvarig förkylning. Har ingen lust att bli riktigt sjuk. Förkylning brukar tyvärr för min del innebära både halsont och feber och det i sin tur innebär ju ingen träning. Och jag som precis kommit igång ordentlig med träningen tycker inte att det skulle passa sig just nu. Igår var jag ute och sprang intervaller (ja, med en förkylning så jag fick snyta mig ett antal gånger) i mörkret. Jag kan nog utan att komma på något annat säga att intervaller är det tråkigaste som finns att göra men också något av det viktigaste när man spelar fotboll. Det är ju viktigt med varierande träning. Så idag ska jag bara springa på löpbandet så jag slipper en snörvlig näsa. När jag har sprungit en 40 minuter på bandet så kommer Linus ner och gör mig sällskap. Idag ska vi mörda magen med ett riktigt ordentlig pass och sen ska även biceps få sig en omgång så de vet att dem lever.

Men innan jag gör något annat ska jag till skolan. Börjar 12.10 och går till 13.40. Vankas prov på tisdag!

120126 - 12:44

Behöver jag ens säga något? Snygga!


120126 - 12:00

Just nu vill jag ha dessa gröna skönheter från Nelly.com
Tänk att matcha dessa till ett par jeans eller rent av svarta byxor. En enkel t-shirt och kavaj, stort halsband och DESSA. Då är man hemma.


120126 - 10:34

Ooppaaaa!
Idag är en bra dag, det känner jag. Har precis gjort klart min läxa till idag. Börjar skolan 14.30 och går till 16.00. Funderar på att sticka ner en runda till gymmet innan dess och sen ta lite intervallträning i parken ikväll. Men jag vet inte, är lite kluven. Intervallträning i parken kommer det i alla fall att bli, men gymmet är mer osäkert. Fast esch, vem bryr sig egentligen, det är ju en så bra dag i dag ändå.
Morfar hade fyllt 81 år idag. Min fina morfar!
Linus slutar tidigt idag.
Tindra är go och glad.
Jag tror att min telefon, 3GS, snart är såld. (om någon mot förmodan känner att de vill köpa en sån så kan ni ju hojta till ifall jag nu inte får sålt den idag)
Jag har blivit klar med mitt historiearbete.
Jag förstår allt på företagsekonomin och det är prov på tisdag.
Mitt hår är fint idag, förutom min utväxt. Annars en bra hårdag!
Helgen börjar imorgon.

Ser ni, många anledningar att vara glad idag. Det är en bra dag!



120124 - 14:11

Jag hatar vårt jävla badrum just nu!!!!!!!!!!! Kan det inte bara bli klart och problemfritt?


120122 - 19:18

Menade ju så klart den 22:e idag. Vad annars liksom? Så förvirrad är jag inte...


120121 - 19:17

Idag har varit en riktig söndag.
Städade som vanligt i morse. Tog det lugnt hemma hos mor min och sen tränade jag. 35 minuter på löpbandet (är inte så mycket för löpband men när snön trillar ner utanför fönstret är det ingen höjdare att mata i parken), ett ryggpass och försök till att köra biceps. Men med en handled som fortfarande ömmar sedan november månad blev det ett mindre lyckat pass där. Är trots det rätt nöjd med dagens insats. Öka mer och mer för varje besök där nere och inte minst konditionen. Känns bra att gå av löpbandet efter 35 min och inte vara speciellt andfådd. På tisdag ska jag kötta sönder mig på bandet.

Satt och tittade på Malmö högskolas hemsida och såg att jag behöver matte c. Så imorgon är det jag som står på ssg kl 08.00 hos studievägsledarna och ser till att få ännu en kurs. Tur det är motiverande att plugga just nu i alla fall. Annars hade det varit kris.

Nu: lata i soffan.


120118 - 13:42

Goddag!
Idag är det onsdag och jag sitter och pluggar. Jag jobbar på att bli klar med mina två kurser innan sista mars. Det bestämde jag mig för igår när jag insåg att jag inte hade så mycket att göra egentligen. 3 prov och 3 inlämningar. Inga problem. Har ju redan gjort en halv inlämning och satsar på att göra den klar ikväll. Den behöver bara vara på 2 sidor och sen är det en muntlig redovisning av något slag.

Det blir en del tankar om skolan nu, men det är ju ungefär det jag gör nu för schemat är sjukt intensivt. De har tryckt ihop en kurs som annars är en termin på 3 veckor samt en kurs som i vanliga fall är på två terminer till en distanskurs (eller det är bara jag som fått den turen att göra det) och sen på det tänker jag bli klar om x antal veckor. Något jag och Linus däremot har bestämt oss för är att inte alls prata om skolan här hemma för då har vi inget annat att prata om känns det som. Han började ju också skolan nu fast en bastermin på högskolan. Dvs samma sak som gymnasiet fast på högskolan. Där läser han Matte D, fysik B och kemi B. Jag är inte avundsjuk på ämnena i alla fall.

Om 50 minuter ska jag infinna mig på skolan för lite företagsekonomi. Slutar klockan 4 och sen börjar jag träna 18:15. Hoppas på att det mest blir till att spela fotboll idag. Jag känner inte för att springa runt koner idag. Känner för att leka med bollen. Hoppas, hoppas, hoppas!


120117 - 22:33

Jag har gjort halva min inlämning redan idag och tänker fortsätta imorgon.får köra på så länge motivationen finns här. Den kan ta stopp när som.

Men nu tänker vi titta på gossip girl och sen sova.


120117 - 11:38

Första skoldagen avklarad. Nu väntar en månad av helvete och sen är jag klar. Inte värre än så. Den 31 mars ger jag mig på högskoleprovet. Vilken härlig termin jag har framför mig.


120116 - 08:09

Ligger och myser med vovven och vill sova en stund till. Mest för att hon är så mysig. Men kan inte sova för är så hungrig att magen kniper och jag mår illa. Lite mat, ja tack!


120116 - 07:33


120115 - 00:20

Det har inte varit en allt för händelserik lördag som nu är över. Inte gjort många knop kan man väl säga. Men det är väl det helgen är till för? Vila upp sig och sådär.

Tyvärr var jag så dum att jag sa att jag kunde hämta min syster i Malmö i natt. Whyyyyyyyy? Jag är korkad. Tro jag orkar göra det. Men nu har jag inte längre något val. Ska dessutom upp tidigt imorgon för att kolla på fotboll. Det ska bli skoj.

Dagens träningspass: kinect Dance. Jobbigare ön vad man kan tro. Fick ta en dusch efter vi spelat kan jag i alla fall säga. Men kul. Får 3 av 5 R. När jag lärt mig dansa blir det nog 4 av 5.

Ha en trevlig natt.


120110 - 20:15

Precis gjort mitt på löpbandet och mördat magen. Jag har ju som nyårs(ljugar) löfte att springa trelleborgsloppet och broloppet i år. Jag ska springa det. Men hur det blir med tiden, det får vi se. Jag förbättrar mig i alla fall för var dag så fram till sommaren ska jag väl lyckas med en helt okej tid. Om någon känner sig motiverad att springa med mig är det bara att hojta till. Än så länge håller jag mig till löpbandet innan jag ger mig ut i spåren. Men ge mig ett par bra löpskor så kör vi. Jag är i alla fall motiverad!

Mer motiverad är jag till fotbollen. Den börjar imorgon. Tjoho!


120109 - 10:00

1. Hur gammal är du om fem år? 26

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Räknas Tindra?

3. Hur lång är du? ca 170 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Oj, det kommer jag inte ihåg vad den hette. Minns aldrig sånt.

5. Vem ringde du senast? Linus

6. Vem ringde dig senast? Linus

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? För långt för att skriva och totalt ointressant för er. Men det var från Linus.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror väl lite på vad det gäller. Men om det inte är akut viktigt tycker jag att det går bra att skicka ett sms.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

10. När såg du senast din mamma? För ca 12 timmar sedan.

11. Vilken ögonfärg har du? Gröna-brun mellerade

12. När vaknade du i dag? lite i 8

13. Vilken är din favoritjulsång? All i want for christmas is you

14. Vilken är din favoritplats? I hela världen? Similan Island och helst tillsammans med Linus. Men om jag inte kan vara där så säger jag nog fönsterkarmen i mitt gamla rum hos föräldrarna.

15. Vilken plats föredrar du minst? Jag passar på denna.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Haha denna behåller jag för mig själv, tänker inte dela med mig av mina framtidsplaner. Men jag kan avslöja att jag har rätt höga tankar om min egen framgång ;)

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Då sov jag ju så hur ska jag veta det?

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När jag tittade på TV igår.

19. Hur stor är din säng? Som en vanlig dubbelsäng, 180

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar. En gamal HP som fyller 3 år om 3 dagar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Tror att vi har 10 stycken, men jag använder en och det är min urgamla sen jag bodde hemma.

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? Trelleborg

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? jag älskar ju skor, men föredrar att gå barfota och allra helst på sommaren.

26. Är du social? Kan man svara lagom här?

27. Vilken är din favoritglass? Vanlig vanilj

28. Vilken är din favoritefterrätt? Jag är faktiskt inte så mycket för efterrätt. Äter mycket hellre förrätt.

29. Tycker du om kinamat? Det går ner, men tycker absolut bättre om thaimat.

30. Tycker du om kaffe? Nej

31. Vad dricker du till frukost? Vatten

32. Sover du på någon särskild sida? Oftast vänster sida.

33. Kan du spela poker? Jag vet hur man gör i teorin, men i praktiken.. njä!

34. Tycker du om att mysa/kela? Ibland.

35. Är du en beroendemänniska? Ja, jag blir väldigt lätt beroende av saker. Men sen försvinner det igen.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Visst gör jag det.

37. Vill du ha barn? Det vill jag nog ha ja.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite skoltyska och minilite skolspanska.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, aldrig och jag hoppas att jag slipper.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Helt klart havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och skor

42. Äger du dyrbara smycken? Dyrbara och dyrbara.. snarare värdefulla.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Just nu är det greys.

44. Kan du rulla med tungan? Nixpix.

45. Vem är den roligaste människan du känner? Den är svår. Jag känner många roliga männsikor.

46. Sover du med gosedjur? Jag har Tindra

47. Vad har du för ringsignal? Iphones egna

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? mor min har nog sparat lite, men jag själv har inga.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En skruvmejsel

50. Flirtar du mycket? Nej. Jag är inte speciellt flörtig av mig. Rätt kass på det, haha

51. Kan du byta olja på bilen? Ja

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej, peppar peppar ta i trä!!!

53. Vilken var den senaste boken du läste? Jag är Zlatan. ingen bok att rekommendera, men har man väl börjat läsa den så slutar man inte förrän boken är slut. Den är i alla fall väldigt lättläst så det går snabbt att läsa den. Men är man inte så intresserad av fotboll är den inget vidare och för de som är intresserade av fotboll vet redan det mesta av det som står i boken.

54. Läser du någon dagstidning? Ja det är väl klart. Trelleborgs allehanda.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej tyvärr inte. Men det händer att jag köper en tidning då och då.

56. Dansar du i bilen? Klart att jag gör!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NRJ

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Skrev precis under ett papper till badrummet.

59. När var du i kyrkan senast? Hmm.. Det var ett tag sedan. Tror det var när Elias blev döpt och det är ju bara typ 3 ½ år sedan..

60. Är du lycklig? Det är jag.


120109 - 09:06

Godmorgon!

Sitter och väntar på att snubbarna som ska göra vid vårt badrum ska komma och kolla på vår lägenhet. Äntligen händer det något med vårt badrum. Så just nu är hela vårt vardagsrum fullt med kakel, klinkers, vask och duschvägg. Och jag är så jävla nöjd med valet av kakel och klinkers. Det kommer att bli så jävla snyggt! Men som sagt, nu sitter jag bara och väntar på att snubbarna ska dyka upp. På pappret stod det att de skulle komma mellan 8-10, så bara för det kommer de väl att komma klockan 10 bara för att jag suttit uppe och väntat sedan 8.

Hejdå, fula badrum!!!!!


120108 - 10:23

Godmorgon världen!
Ute på morgonrunda med hunden. Inte världens roligaste. Men snart ska jag in till min sambo och mysa lite med honom.


120107 - 16:40


Efter att tittat igen bilderna från Thailand bestämde vi oss för att dra ner till gymmet. Så nu har vi averkat 1 ½ timme där nere. S K Ö N T!

120107 - 01:12

Så, nu har vi bytt bilder från Thailand. Så nu har jag ca 1300 bilder istället för mina 600. Imorgon ska jag göra mitt fotoalbum som jag förvisso redan börjat på.

Ögonlocken är tunga och trillar snart ner.
Godnatt.


120105 - 21:06


Tolvslaget tillsammans med min lilla familj

Silvriga byxor och saknad strumpa














120105 - 13:13

I skrivande stund sitter jag och tittar på Ellen. Gissa vem som är där? Twilight gänget. De är riktigt härliga att lyssna på. De verkar verkligen ha riktigt roligt. Roligt på jobbet kan man väl säga. Bredvid mig har jag Tindra som är otroligt jobbig. Han puttar på mig och moffar och vill bara leka hela tiden. Jävla råtta. Jag orkar inte leka mer med henne. Har lekt hela morgonen.

Igår fick vi in vår skänk i vardagsrummet. Fint, fint. Tyvärr passar inte dörrarna nu när allt är målat så nu måste jag lösa det. Jag blir knäpp! Denna skänken har tagit lång tid att göra vid kan man väl säga. Rätt trött på det nu så måtte den bli klar imorgon när Linus kan hjälpa mig lite med det. Nu ska jag snart måla vår kista lite också. Rätta till alla gamla skavanker och sådär. Där är en del repor på ovansidan som jag inte vill ha där. Fast det blir visst lätt så när man har fester och så här och folk ställer glas på bordet och sådär. Så när detta är målat ska jag köpa glasunderlägg, det är en sak som är säker i alla fall.

Ikväll ska jag vara hemma hos min mor och leka med henne. Linus ska till Malmö och jag och Tindra vill inte sitta själv här hemma. Så tar med mig datorn och ser till att fixa lite med alla mina bilder. Tänkte liksom lägga över alla bilder från mossan och fassans dator till den externa. Där är bilder sen typ 2005 som skulle vara rätt roliga ha spara. Och om jag inte fixar det nu snart så kommer de att kasta datorn för den är rätt kass. Så får passa på nu.

Det blir lätt mycket text märker jag när det dröjer mellan gångerna innan man skriver. Fast förvisso skrev jag ju igår, men det händer ju inte så ofta att jag skriver.

Esch, vi hörs och ses!

120104 - 13:15

Äntligen fungerar min dator och ingen är lyckligare än jag. Helt underbart att jag äntligen kan sitta här istället för med mobilen. Linus är dock mindre glad, det vet jag, för då sitter jag i soffan istället för i sängen. Fast sen å andra sidan köpte han en ny dator förra veckan och den kommer han sitta vid väldigt mycket nu när han har fått rätt på den.

Bäst av allt är att jag nu lagt in alla bilder från min kamera, dvs bilder från Thailand och nyår. Från Thailand har jag ca 600 bilder och från nyår kanske 20. Där var inte plats med så mycket mer på kameran eftersom jag filmade en del när vi var på semester också. Får se vad jag kan göra av det. Försöker göra en video, men allt bara hänger sig hela tiden så det ser inte så ljust ut där.

Funderar på om ni ska få se i alla fall några bilder. Jag väntar liksom fortfarande på alla andras bilder. Vi ska träffas på fredag och ge varandra våra bilder. Det ska bli riktigt roligt att få se de andras bilder också. Vem vet, där kanske är några bättre än vad jag har. Dock är det lite tråkigt att där är väldigt många bilder från fullmoon partyt som inte är så bra och där är det bara jag som har bilder från för vi tog bara med oss min gamla kamera dit pga stöldriskerna där.

Men okej, nu har jag tänkt lite. Klart jag ska visa några bilder.



Okej, detta är vad jag bjuder på än så länge, tog lite för lång tid att ladda upp.

120103 - 11.00

Julen är över och likaså nyår. Så nu njuter vi av ett nytt år. 2012, here we come!

Jag vet inte riktigt vad jag har att förvänta mig av detta år, men förhoppningsvis händer något som gör att jag kommer att minnas det.

Egentligen skulle jag vilja lägga in en massa bilder men det går inte från mobilen och jag har ingen dator så jag kan göra det där heller. Fruktansvärt tråkigt är det.

Nu ska jag hem till mina föräldrar och måla det sista lagret vitt på min skänk. Den blir så jävla snygg och kommer verkligen att göra sig i vårt vardagsrum.